Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons gemakkelijk en eenvoudig online betalen met iDeal en PayPal.

Over het algemeen worden alle bestellingen geleverd binnen 5 tot 10 werkdagen. Als u een product met een nieuw design besteld, dan kan het een aantal dagen langer duren i.v.m. het bedrukken van het nieuwe design op het product.

Bij elke product staat een maattabel die in centimeters en inches aangeeft welke maat je moet hebben. Kijk hier alsjeblieft goed naar om onnodige retouren te voorkomen.

Je mag een product binnen 14 dagen retourneren, je zal het volledige aankoopbedrag terug krijgen. De verzendkosten om het product terug te sturen moet je wel zelf betalen.

Je mag een product alleen retourneren wanneer deze nog niet gebruikt is, het product moet dus in nieuwe staat zijn zodat het voor ons mogelijk is om het product nog te kunnen verkopen.

Als je een product wil retourneren, stuur dan een e-mail naar: info@representmycity.nl met de reden van je retour en je ordernummer. Binnen 24 uur zullen wij jou helpen.

Ja, dat is mogelijk. Wij hebben twee warenhuizen waarvan één in Europa en één in de Verenigde Staten. Als je een product in het buitenland wilt laten bezorgen, zullen wij deze verzenden van de dichstbijzijnde warenhuis. Hou er wel rekening mee dat in sommige landen te maken kunt krijgen met BTW en duanekosten, dus als je extra zekerheid wil stuur ons dan een email op info@representmycity.nl.

Op dit moment is het ruilen van artikelen nog niet mogelijk.

Onze gehele assortiment is unisex, dus geschikt voor heren en dames.

Als kleding voor jouw stad nog niet in ons assortiment zit, neem dan contact met ons op en dan zullen we er zo snel mogelijk mee aan de slag.